HAYAL KAHVESİ  ÇANAKKALE 

Haftanın yorgunluğunu ve stresini atmak için arkadaşlarımızla, sevgilimizle, sevdiklerimizle buluştuğumuz mekanlardır kafeler. Yiyip içerken eğlenmenin, müzik dinlerken sohbet etmenin, dans ederken tüm olumsuzlukları unutmanın adreslerdir. İşte Çanakkale cafe bar arayışında olan, nerede güzel bir yer bulabilirim diye soran ziyaretçilerimiz için bir tavsiyemiz var: Hayal Kahvesi. Yılların verdiği tecrübe, güler yüzlü ekip çalışanları ve mükemmel ortamıyla tam da içinde bulunmak istediğiniz yer, burası. Eğer siz de kaliteli bir ortam, nezih insanların müdavimi olduğu bir uğrak noktası ve arkadaşlarınıza da mutlaka tavsiye edebileceğiniz güzellikte mekan arıyorsanız muhakkak dostlarınızı alıp Hayal Kahvesi’ni ziyaret etmelisiniz. Çanakkale kafeleri içinde uzun süredir aradığınız ve özlediğiniz sıcaklık tam olarak burada sizleri bekliyor olacak.

Hayal Kahvesi deyince ilk akla gelen şey tabi ki mekanda sergilenen canlı müzik performanslarıdır. Çanakkale cafe bar seçeneklerinin en güzeli, bir kez gelenin mutlaka bir kere daha geldiği ve unutulmaz müziklerle eğlendiği Hayal Kahvesi’nde kimler yok ki…

- Ümit Olgun

- Ferhat Balduz

- Kukla Band

- Hasan Kılıç

- DJ Utku Cüce

- DJ Yasin Özkılınç

- DJ Marduk

hepsi ve daha fazlası Çanakkale’nin kalbur üstü mekanı Hayal Kahvesi’nde sizleri bekliyor. Derslerin stresinden biraz uzaklaşıp güzelce kafa dağıtmak istiyorsanız siz de burada olmalısınız. Hemen arkadaşlarınızı yanınıza alın ve ilk fırsatta Hayal’i ziyaret edin. Hayalinizdeki eşsiz mekan Çanakkale kafeleri içinde en muhteşemi, Hayal Kahvesi’nde. Rezervasyon yaptırmak için +90 541 430 29 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yaz, kış, sıcak, soğuk demeden tam 30 yıldır faaliyetlerine devam eden mekan Çanakkale’nin en gözde bölgesi Saat Kulesi Meydanı’nda hizmet veriyor. Sadece canı sıkılıp müzik dinlemek isteyenlerin değil, karnı acıkıp midesine ziyafet çektirmek isteyenlerin de sık sık uğradığı Hayal Kahvesi menüsünde hangi yemekler mi yer alıyor? Çanakkale cafe bar sunumlarının en güzellerinden olan:

- Kahvaltı ürünleri

- Atıştırmalık ve ön yemekler

- Dürüm, pizza, krep ve salata çeşitleri

- Tex-Mex

- Makarna çeşitleri

- Kebap, güveç, bonfile ve diğer ana yemeklerle

- Brownie, tiramisu ve meyve tabağı

gibi onlarca çeşit yiyecek ve seçenek sizi bekliyor. Üstelik uygun fiyat ve taze sunum özellikleriyle ruhunuz müziğe doyarken mideniz de güzel bir ziyafet çekecek. Çanakkale kafeleri içinden haftasonu için seçiminizi yaptıysanız şimdiden Hayal Kahvesi’ni arayarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

İyi yemek ve iyi müzik demişken, ziyaretçilerine ziyafet ve etkinlikler açısından unutulmaz deneyimler yaşatan ve bir mekandan öte hizmet veren Hayal Kahvesi Çanakkale cafe bar hizmetlerine yeni bir soluk getirirken aynı zamanda franchise fırsatı da sunuyor. Hayal Kahvesi’nin hizmet verdiği bazı şehirler şu şekilde:

- İstanbul

- Ankara

- İzmir

- Antalya

- Hayal Kahvesi Giresun

- Kocaeli

- Kahramanmaraş

- Uşak

Türkiye’nin hemen her bölgesine yayılmış şubeleriyle misafirlerini ağırlamaya ve hizmet vermeye devam eden Hayal Kahvesi’nin bir şubesini de kendi yaşadığınız şehirde açmak istiyorsanız  buraya tıklayarak  web sitesi üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bulunduğu şehre kaliteli istihdam fırsatı ve önemli etkinlik seçenekleri getiren Hayal Kahvesi’nde çalışan olmak, ekip arkadaşları arasına katılarak Hayal’in bir parçası olmak isteyenler için de iş başvurusu  buraya tıklayarak  yapılabilir.

Çanakkale cafe bar soranlara sesleniyoruz: Şehrin en güzel yerinde, sevdiklerinizle beraber hayatın karmaşasından bir nebze olsun uzaklaşıp apayrı müzik etkinliklerine katılmak, dost sohbetlerinde içkinizi yudumlarken bir yandan da dedikodunun dibini vurmak ve hepsinden öte enerjinizi en yükseklere çıkarmak istiyorsanız siz de Hayal’e buyrun. Monotonluktan uzak kafe aktiviteleri, mükemmel DJ gösterileri ve müzik performansları ile lezzetini aklınızdan çıkaramayacağınız yemekler için adresiniz Hayal Kahvesi olsun. Son olarak diyoruz ki: her insanın bir hikayesi vardır ve her insan hikayesini dostlarıyla paylaşmak ister. Bitmeyen hikayelerin birer yudum içecekle tatlandığı, kaliteli müzik performanslarıyla misafirlerin bambaşka heyecanlar yaşadığı Hayal Kahvesi’nde sen de yerini ayırt. Çanakkale kafeleri içinde en muhteşeminde senin de anıların olsun. Ve tabi ki unutmadan, şarkıda da söylediği gibi:

Sen de hayal’e gel,

Dolsun boşalsın içkiler,

Hüzünlerin burda biter,

Bize bi gülümsemen yeter…

ŞUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİNİZ:

 Bayır Kokoreç 

 Çanakkale Şehitler Abidesi 

 Sardalye Balık Lokanta